Log over programaktivitet og detaljeret rapport

I hovedvinduet kan du se en kort oversigt over alle handlinger, der udføres af programmet i løbet af driften. Disse oplysninger hjælper dig med at forstå præcis, hvordan programmet beskytter din enhed og dine data.

For at se tidslinjen:

1. Åbn programmets hovedvindue.

I afsnittet Hovedvindue, se under Tidslinje for at se en kort aktivitetshistorik for programmet.

2. For at se programmets aktivitetshistorik, klik på Vis alle.

Dette åbner et vindue med en detaljeret beskrivelse af handlinger udført af programmet og tidspunktet, hvor hændelserne indtraf.

3. For at se en detaljeret rapport om programmet, klik på Vis rapporter.

Dette tager dig til vinduet Rapporter.

Du kan også se den detaljerede rapport ved at klikke på Rapporter i afsnittet Sikkerhed. Vinduet Rapporter viser data i form af en tabel. Du kan nemt få vist rapporter ved at vælge diverse filtreringsindstillinger.